De kracht van een ontmoeting

welkom

We beseffen het niet altijd als we iemand ontmoeten, maar wat zou er gebeuren als we er de tijd voor nemen? Stil te staan, te kijken, te voelen, te luisteren en je ermee te verbinden.

Ik ontmoet elke dag mensen, soms vluchtig, soms intens en vaak ben ik dicht bij mijzelf. Niet altijd hoor, ik ben nog niet verlicht haha. Ik hou ervan om mensen te ontmoeten, met ze te praten, ze te leren kennen en te luisteren naar wat ze bewegen. Maar ik geniet er het meest van als ik deelgenoot mag zijn van een ontdekking die mijn cliënt verder helpt. Deze momenten blijven mij bij. Niet altijd de inhoud maar wel het gevoel dat ik er even bij was, van hart tot hart. Dicht bij die ander die mij het vertrouwen geeft.

Ik creëer veiligheid en vertrouwen waarbinnen mijn cliënt zijn onderzoek kan doen, zich kan ontplooien en zijn inzichten kan delen. Dit brengt beweging op gang. Ik geef mijn cliënten een fysieke ervaring krijg ik wel eens terug. Daar hebben we behoefte aan denk ik. Het hoofd snapt het vaak wel wat het lichaam nog lang niet begrijpt. Die balans hebben we te herstellen!

Daar help ik jou graag mee. Ben jij toe aan de kracht van een ontmoeting?

Boek op de home pagina een gratis Skype-sessie en laat je inspireren.

Related Posts

Leave a Reply